DASH Tips

 

Έπιπλα κουζίνας συμβουλές

Κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία μορφής PDF με οδηγίες και συμβουλές.

Hints & tips για να διαμορφώσετε σωστά την κουζίνα σας!

Η προσωπική αισθητική αλλά και οι πραγματικές λειτουργικές μας ανάγκες είναι υποκειμενικές για τον καθένα. Ταυτόχρονα αποτελούν τα βασικά κριτήριά μας στην επιλογή σχεδίων, χρωμάτων, και διατάξεων που θα διαμορφώσουν το χώρο μας. Συνήθως η ιδιότητά μας είναι αυτή που καθορίζει την συχνότητα χρήση της κουζίνας μας και επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις μας τόσο για την διαμόρφωσή της όσο και για τα χρήματα που θα ξοδέψουμε για να αυτήν. Και είναι λογικό, η χρήση της κουζίνας είναι πολύ διαφορετική για μια οικογένεια από ότι για ένα φοιτητή ή ένα εργένη.

μοντέρνα έπιπλα κουζίναςΓια την κουζίνα μας ο πρώτος παράγοντας που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι οι διαστάσεις του χώρου μας, άρα το πρώτο βήμα μας είναι ο σχεδιασμός μιας κάτοψης του χώρου μας. Εκεί, μπορούμε να σημειώσουμε την διάταξη των επίπλων όπως την έχουμε φανταστεί αλλά και τις παρεμβάσεις που θέλουμε ή που χρειάζεται να κάνουμε στο χώρο μας.

Στην συνέχεια θα πρέπει να μιλήσουμε με έναν ειδικό σύμβουλο διακόσμησης, τον άνθρωπο που θα σχεδιάσει την κουζίνα μας, για να διαπιστώσουμε κατά πόσον αυτά που έχουμε σκεφτεί μπορούν να εφαρμοστούν ή τι άλλες λύσεις προτείνονται. Να λαμβάνετε πάντα υπόψη σας ότι ο καλός αερισμός είναι πολύ σημαντικός και ότι η κουζίνα σας θα πρέπει να είναι ευήλια. Το μέγεθος της κουζίνας μας είναι πραγματικά καθοριστικό αφού τα τετραγωνικά μέτρα που έχουμε διαθέσιμα μπορεί να αποτελέσουν περιορισμό. Για παράδειγμα μια κουζίνα με νησίδα δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε μικρό χώρο. Στην συνέχεια περνώντας στην επιλογή δαπέδου και πλακιδίων θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα στοιχεία αυτά συμφωνούν με τις υπόλοιπες επιλογές μας ώστε να επηρεάζουν θετικά το συνολικό αποτέλεσμα. Τα χρώματα εξαρτώνται αποκλειστικά από τις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές. Παρόλα αυτά καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα γήινα χρώματα δημιουργούν ανάλαφρη αίσθηση. Ενώ, από την άλλη πλευρά, τα έντονα χρώματα είναι πολύ εντυπωσιακά μπορούν όμως σε βάθος χρόνου να γίνουν λίγο κουραστικά. Περνώντας στα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι επιλογή και η διάταξή τους είναι τέτοια που δεν παρεμποδίζει την λειτουργικότητα της κουζίνας και την άνετη μετακίνηση μας στο χώρο. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ογκώδεις ώστε να μην περιορίζουν τον χώρο μας και να μην επηρεάζουν αρνητικά το αισθητικό αποτέλεσμα. Για τα έπιπλά σας, αν το στυλ που προτιμάτε είναι μοντέρνο, επιλέξτε οι λιτές γραμμές, τοποθετήστε λίγα έπιπλα και προτιμήστε να εντοιχίσετε τα έπιπλα αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές προκειμένου να κρατήσετε αρκετό ελεύθερο χώρο. Αν σας αρέσουν τα μίνιμαλ, προτιμήστε επίπεδες και τετραγωνισμένες γραμμές. Αν μένετε στην επαρχία, ετοιμάζετε την εξοχική σας κατοικία ή γενικά είστε τύπος country σίγουρα θα επιλέξετε γήινα χρώματα, ξύλινα έπιπλα και ξύλινο ή κεραμικό δάπεδο. Η ατμόσφαιρα θα ολοκληρωθεί διακοσμώντας την κουζίνα σας με παραδοσιακά σκεύη μαγειρικής . Αν θέλετε στυλ απλά μεσογειακό, θα το πετύχετε με λιτή διακόσμηση και παραδοσιακά αντικείμενα. Αν προσθέσετε ψάθα ή ξύλο σαν υλικά θα ενισχύσετε θετικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δευτερεύοντα στοιχεία όπως οι κουρτίνες, τα διάφορα διακοσμητικά, βάζα και πιατικά ακόμα και το τραπεζομάντηλο, θα πρέπει επίσης να συμφωνούν με τις υπόλοιπες επιλογές μας γιατί και αυτά παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Κάποια extra tips: τα υαλότουβλα είναι μια πρωτότυπη λύση για τα χωρίσματα στην κουζίνα σας. Ιδιαίτερες είναι επίσης οι ψηφίδες αλλά και οι χρωματιστοί αρμοί στα τούβλα. Και μην ξεχνάτε, για την δική σας διευκόλυνση: τα υλικά που θα επιλέξετε θα πρέπει να καθαρίζονται εύκολα.

Hints & tips για να διαμορφώσετε σωστά την κουζίνα σας!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

μοντέρνα έπιπλα κουζίνας

Η συναρμολόγηση μιας εντοιχισμένης κουζίνας θα πρέπει να γίνεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Πριν από τη συναρμολόγηση θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβαστούν οι υποδείξεις συναρμολόγησης. Ειδικές οδηγίες και υποδείξεις συναρμολόγησης επισυνάπτονται στις συσκευές, στους νεροχύτες, στα φωτιστικά και στους ειδικούς εξοπλισμούς και πρέπει να λαμβάνονται σίγουρα υπόψη. Μετά τη συναρμολόγηση, όλες οι υποδείξεις συναρμολόγησης θα πρέπει να μεταβιβάζονται στον τελικό χρήστη του προϊόντος. Κατά τη συναρμολόγηση πρέπει να τηρούνται οι γενικοί τεχνικοί κανόνες προστασίας κατά την εργασία. Εάν δεν τηρηθούν οι αναφερόμενες υποδείξεις συναρμολόγησης, ή εάν γίνει εσφαλμένη συναρμολόγηση, ενδέχεται να επηρεαστεί αρνητικά η ικανότητα λειτουργίας ή και να προκληθούν υλικές και σωματικές βλάβες.

Οδηγίες ΣυναρμολόγησηςΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΤ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

μοντέρνα έπιπλα κουζίναςΤα υλικά πολυτελείας είναι σίγουρα ευαίσθητα. Οι ματ επιφάνειες χαρακτηρίζονται από υψηλή σταθερότητα χρωμάτων ακόμα και κάτω από την επίδραση φωτός. Επιπλέον οι τιμές σχετικά με την αντοχή σε γρατζουνιές και τριβή υπερβαίνουν τις απαιτούμενες τιμές. Τα ανοιχτά χρώματα είναι πιο ευαίσθητα από τα σκούρα χρώματα, αυτό ισχύει φυσικά και για ολόκληρη την επιφάνεια ματ. Λόγω των ειδικών προσθέτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο συνδυασμό βερνικιού και τα οποία προσφέρουν ουσιαστικά αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα γνήσιου ξύλου ματ, προκύπτει κάποια ευαισθησία απέναντι σε υγρά και υλικά ισχυρού χρωματισμού ιδιαίτερα σε ντεκόρ ανοιχτού χρώματος.

Για να διατηρηθεί η ομορφιά της επιφάνειας ματ, θα πρέπει να τηρηθεί η ακόλουθη σύσταση καθαρισμού. Ενδεχόμενοι λεκέδες και ιδιαίτερα υλικών και υγρών με ισχυρό χρωματισμό θα πρέπει να ξεπλένονται αμέσως με νερό, και ενδεχομένως με απορρυπαντικό για οικιακή χρήση που δεν προκαλεί αμυχές. Οι λεκέδες δεν επιτρέπεται να παραμένουν και να ξεραίνονται. Υπολείμματα λεκέδων, ιδιαίτερα λίπη και ιζήματα λιπών, μπορούν να απομακρυνθούν με ζεστή σαπουνάδα περιεκτικότητας 30%, με τη βοήθεια βούρτσας για οικιακή χρήση. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές.


Για ιδιαίτερα ισχυρούς λεκέδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και απορρυπαντικά με περιεκτικότητα αλκοόλ το ανώτερο 15‐20% όπως απορρυπαντικά παραθύρων. Αμέσως μετά τα υπολείμματα σαπουνάδας πρέπει να ξεπλυθούν με χλιαρό νερό και να στεγνωθούν με δέρμα για παράθυρα. Κατά τη χρήση απορρυπαντικών οικιακής χρήσης θα πρέπει να προσέχετε να μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά σε συμπυκνωμένη μορφή που περιέχουν χρώματα, διότι οι χρωστικές ύλες ενδέχεται επίσης να αφήσουν επίσης υπολείμματα. Ουσίες που έχουν ξεραθεί ή έχουν εισχωρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, απομακρύνονται μόνο με περιορισμούς.

Σύσταση καθαρισμού για ματ επιφάνειες


ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ULTRA HIGH GLOSS

μοντέρνα έπιπλα κουζίναςΟι επιφάνειες ultra high gloss χαρακτηρίζονται από εξαιρετική λάμψη, η οποία κατασκευάζεται με τη βοήθεια γυαλιστερής επιφάνειας από πολυμερές υλικό. Η επιφάνεια αυτή προκειμένου να μην φθαρεί κατά την κατασκευή και την μεταφορά της, καλύπτεται με μια επιφάνεια προστασίας, η οποία αφαιρείται μετά από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης. Μετά την αφαίρεση της επιφάνειας προστασίας, η ακρυλική επιφάνεια παραμένει ευαίσθητη, αφού οι διαλυτικές ουσίες από την κόλλα της προστατευτικής επιφάνειας βρίσκονται στην επιφάνεια του υλικού και πρέπει να αποχωρήσουν και επιπλέον η επιφάνεια αυτή είναι αρχικά υγροσκοπική. Αυτό σημαίνει ότι η επιφάνεια πρέπει με την δράση της υγρασίας του αέρα να σκληρύνει. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και ένα μήνα. Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί με τη βοήθεια του νερού, χρησιμοποιώντας διάλυμα σαπουνιού περιεκτικότητας 1% και ένα απαλό καθαρό πανί με βαμβακερή σύνθεση (όχι πανί μικροϊνων).

Για να αποφύγετε στατική φόρτιση προτείνουμε τη χρήση αντιστατικού καθαριστικού συνθετικών υλών. Για την βελτίωση της ανθεκτικότητας , οι επιφάνειες πρέπει να λουστράρονται. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να απομακρυνθούν μικρές και επιφανειακές γρατζουνιές και να αποφευχθούν επόμενες. Για τις πόρτες υπάρχουν πολλές και καλές μέθοδοι καθαρισμού, διότι οι επιφάνειες αυτές είναι ομοιόμορφες και ομοιογενείς. Τυχόν λεκέδες απομακρύνονται με μεγαλύτερη ευκολία, με λιγότερα χημικά υλικά και κόπο, σε σχέση με τις ματ επιφάνειες. Θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή στα υλικά καθαρισμού. Τα πανιά που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι βαμβακερά (όχι μικροϊνών) και πρέπει πάντα να είναι πολύ καθαρά. Τυχόν βρωμιές, όπως και κόκκοι σκόνης ή άμμου, μπορούν να προκαλέσουν αμυχές στην γυαλιστερή επιφάνεια.


Πριν χρησιμοποιηθούν τα υλικά καθαρισμού, πρέπει να καθαριστούν και να ξεπλυθούν πολύ καλά, για να αποφευχθούν φθορές στις επιφάνειες. Εάν χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν έχουν καθαριστεί και δημιουργήσουν αμυχές, θα φαίνονται ανάλογα με το χρώμα και το φωτισμό του χώρου, χωρίς να ευθύνεται η ποιότητα του υλικού γι’ αυτό, όπως συμβαίνει και σε αυτοκίνητα, σε γυάλινες επιφάνειες ή και επιφάνειες διαφόρων επίπλων. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολα να αποφευχθεί μετά από μακροχρόνια χρήση.

Σύσταση καθαρισμού για επιφάνεις ultra high gloss


ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ

μοντέρνα έπιπλα κουζίναςΟι επιφάνειες αυτές χαρακτηρίζονται από εξαιρετική λάμψη, η οποία επιτυγχάνεται με τη χρήση γυαλιστερής επιφάνειας από πολυμερές υλικό. Για να μην φθαρεί η επιφάνεια αυτή κατά την κατασκευή και την μεταφορά της, την καλύπτουμε με μια επιφάνεια προστασίας, η οποία αφαιρείται μετά από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης.

Για τις πόρτες υπάρχουν πολλές μέθοδοι καθαρισμού αφού οι επιφάνειες αυτές είναι ομοιόμορφες και ομοιογενείς. Τυχόν λεκέδες απομακρύνονται με μεγαλύτερη ευκολία, με λιγότερα χημικά υλικά και κόπο, στις γυαλιστερές επιφάνειες σε σχέση με τις ματ επιφάνειες.

Για την κατασκευή των επιφανειών αυτών δόθηκε ιδιαίτερη βάση στην ποιοτική οπτική, αλλά και στην ευκολία και ανθεκτικότητα των υλικών κατά τη χρήση και τον καθαρισμό. Θα πρέπει όμως να δίνεται μεγάλη προσοχή στα υλικά καθαρισμού. Τα πανιά που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι βαμβακερά (όχι μικροϊνών) και θα πρέπει να είναι πάντοτε πολύ καθαρά. Τυχόν βρωμιές, όπως και κόκκοι σκόνης ή άμμου, μπορούν να προκαλέσουν αμυχές στην επιφάνεια. Σε περίπτωση τέτοιας φθοράς δεν υπάρχει εγγύηση από τον κατασκευαστή. Πριν χρησιμοποιηθούν τα υλικά καθαρισμού, πρέπει να καθαριστούν και να ξεπλυθούν πολύ καλά, για να αποφευχθούν φθορές στις επιφάνειες. Εάν χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν έχουν καθαριστεί καλά και δημιουργήσουν αμυχές, θα φαίνονται ανάλογα με το χρώμα και το φωτισμό του χώρου, χωρίς να ευθύνεται η ποιότητα του υλικού, όπως συμβαίνει και σε αυτοκίνητα, γυάλινες επιφάνειες ή και επιφάνειες επίπλων. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί εύκολα να αποφευχθεί σε μακροχρόνια χρήση.

Ενδεχόμενοι λεκέδες που προέρχονται από υλικά ή υγρά ισχυρού χρωματισμού θα πρέπει να ξεπλένονται απευθείας με νερό και ενδεχομένως με απορρυπαντικό οικιακής χρήσης που δεν προκαλεί αμυχές. Οι λεκέδες δεν θα πρέπει να παραμένουν και να ξεραίνονται. Υπολείμματα λεκέδων, ιδιαίτερα λίπη και ιζήματα λιπών, μπορούν να απομακρυνθούν με ζεστή σαπουνάδα. Κατά τη χρήση απορρυπαντικών οικιακής χρήσης θα πρέπει να προσέχετε οπωσδήποτε να μη χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά σε συμπυκνωμένη μορφή που περιέχουν χρώματα, διότι οι χρωστικές ύλες ενδέχεται επίσης να αφήσουν υπολείμματα.

Σύσταση καθαρισμού για επιφάνεις γυαλιστερές  

Design Variations

 • 550

   

  ALBA 550
 • 679

   

  ALBA 679
 • 522

   

  ARTE 522
 • 543

  ARTE 543
 • 397

   

  CASTELLO 397
 • 881

   

  CHALET 881
 • 883

   

  CHALET 883
 • 618

   

  LUCA 618
 • 424

   

  FLAIR 424
 • 471

   

  AVIANO 471
 • 929

  COTTAGE 929
 • 936

  COTTAGE 936
 • 333

  DUO 333
 • 807

  FEEL 807
 • 809

  FEEL 809
 • 810

  FEEL 810
 • 813

  FEEL 813
 • 815

  FEEL 815
 • 460

  FOCUS 460
 • 462

  FOCUS 462
 • 465

  FOCUS 465
 • 467

  FOCUS 467
 • 469

  FOCUS 469
 • 841

  GLOSS 841
 • 852

  GLOSS 852
 • 863

  GLOSS 863
 • 870

  GLOSS 870
 • 411

  LASER 411
 • 413

  LASER 413
 • 415

  LASER 415
 • 418

  LASER 418
 • 480

  LASER PLUS 480
 • 484

  LASER PLUS 484
 • 814

  LUX 814
 • 816

  LUX 816
 • 828

  LUX 828
 • 838

  LUX 838
 • 854

  NOVA 854
 • 856

  NOVA 856
 • 859

  NOVA 859
 • 506

  PIA 506
 • 530

  PIA 530
 • 539

  PIA 539
 • 603

  PIA 603
 • 638

  PIA 638
 • 672

  PIA 672
 • 641

  PRIMO 641
 • 642

  PRIMO 642
 • 671

  PRIMO 671
 • 702

  PRIMO 702
 • 704

  PRIMO 704
 • 736

  PRIMO 736
 • 754

  PRIMO 754
 • 755

  PRIMO 755
 • 834

  PURA 834
 • 836

  PURA 836
 • 374

  RIO 374
 • 664

  RIO 664
 • 666

  RIO 666
 • 683

  RIO 683
 • 689

  RIO 689
 • 698

  RIO 698
 • 699

  RIO 699
 • 404

  SENSO 404
 • 408

  SENSO 408
 • 206

  SPEED 206
 • 212

  SPEED 212
 • 239

  SPEED 239
 • 243

  SPEED 243
 • 250

  SPEED 250
 • 256

  SPEED 256
 • 262

  SPEED 262
 • 271

  SPEED 271
 • 282

  SPEED 282
 • 951

  VETRA 951
 • 953

  VETRA 953
 • 660

  XENO 660
 • 670

  XENO 670
 • Bicolor_5MN_100_145

  BICOLOR 5MN
 • Bicolor_5WA_100_145

  BICOLOR 5WA
 • Bicolor_5WN_100_145

  BICOLOR 5WN
 • Bicolor_5WR_100_145

  BICOLOR 5WR
 • Bicolor_5WS_100_145

  BICOLOR 5WS
 • Color_Line_11W_Weiss_100_145

  COLOUR LINE 11W
 • High_Wood_51W_Africa_100_145

  HIGH WOOD 51W
 • Manhattan_49N_Italienischer_100_145

  MANHATTAN 49N
 • Manhattan_49S_Savannen_Akaz_100_145

  MANHATTAN 49S
 • Manhattan_491_Altweiss_100_145

  MANHATTAN 491
 • Solid_570_100_145

  SOLID 570
 • Star_27W_Weiss_100_145

  STAR 27W
 • Uni_Plus_14M_Magnolia_100_145

  UNI PLUS 14M
 • Uni_Plus_14S_SavannenAkazie_100_145

  UNI PLUS 14S
 • 046

  046
 • 048

  048
 • 066

  066
 • 071

  071
 • 075

  075
 • 088

  088
 • 096

  096
 • 103

  103
 • 106

  106
 • 110

  110
 • 113

  113
 • 115

  115
 • 117

  117
 • 119

  119
 • 120

  120
 • 121

  121
 • 122

  122
 • 123

  123
 • 125

  125
 • 128

  128
 • 130

  130
 • 134

  134
 • 135

  135
 • 136

  136
 • 139

  139
 • 146

  146
 • 157

  157
 • 158

  158
 • 161

  161
 • 164

  164
 • 186

  186
 • 189

  189
 • 192

  192
 • 195

  195
 • 200

  200
 • 204

  204
 • 210

  210
 • 215

  215
 • 219

  219
 • 220

  220
 • 222

  222
 • 225

  225
 • 226

  226
 • 227

  227
 • 229

  229
 • 233

  233
 • 013

  013
 • 038

  038
 • 039

  039
 • 041

  041
 • 042

  042
 • 043

  043
 • 044

  044
 • 056

  056
 • 060

  060
 • 062

  062
 • 067

  067
 • 069

  069
 • 087

  087
 • 097

  097
 • 098

  098
 •  

  124

  124
 • 186

  186
 • 197

  197
 • 198

  198
 • 201213

  201
 • 211

  211
 • 213

  213
 • 214

  214
 • 217

  217
 • 218

  218
 • 220

  220
 • 221

  221
 • 224

  224
 • 236

  236
 • 237

  237
 • 238

  238
 • 246

  246
 • 264

  264
 • 269

  269
 • 300

  300
 • 310

  310
 • 350

  350
 • 369

  369
 • 370

  370
 • 401

  401
 • 430

  430
 • 510

  510
 • 520

  520
 • 547

  547
 • 549

  549
 • 558

  558
 • 560-2

  560
 • 567

  567
 • 568

  568
 • 580

  580
 • 614

  614
 • 677

  677
 • 705

  705
 • 722

  722
 • 723

  723
 • 740

  740
 • 742

  742
 • 760

  760
 • 799

  799
 • 801

  801
 • 803

  803
 • 810

  810
 • 840

  840
 • 900

  900
 • 930

  930
 • Τμημα Εξυπηρετησης Πελατων
  Χρυσηίδος 101
  Ίλιον, Αθήνα, 131 21

  Τ: (+30) 210 2615366
  customerservice@dash.com.gr
 • ΕΠΙΠΛA ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  Gütersloh, North Rhine-Westphalia, Γερμανία


 • ΚΕΝΤΡΙΚΗ
  ΔΙΑΝΟΜΗ
  Μάνδρα, Αττική
  Κορωπί, Αττική

 • Follow us
 • ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Εκτός από την ποιότητα των επίπλων κουζίνας μας, εξασφαλίζουμε και τις καλύτερες τιμές.
  Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας σε όλα τα προϊόντα μας αλλά κυρίως
  μεγάλες προσφορές στα έπιπλα κουζίνας.
  Απευθυνθείτε στον κατάλληλο σύμβουλο πωλήσεων της DASH για να αποκτήσετε
  τα έπιπλα κουζίνας που πάντοτε επιθυμούσατε.
UA-27975680-2